Hortaohjausta

villipihlaja_logo_vihreä_lapinakyva_web

Yksilöohjaus kotipihasi hortaan:

Opi kädestä pitäen oman pihasi tai lähiluontosi yleisimmät, helppokäyttöisimmät ja maukkaimmat lähiluonnon ilmaiset superfoodit. Saat tietoa kasvien tunnistamisesta, käyttötävoista, terveyshyödyistä, säilömisestä ja hyvistä makuyhdistelmistä. Keräämme kasveja ja saat neuvoja erilaisten hortaisten aterioiden valmistukseen. Tehdään ja maistellaan yhdessä pieniä villejä suupaloja sekä teetä.


villipihlaja_logo_vihreä_lapinakyva_web

Hortakurssit:

Hortoilun alkeiskurssi. Kerätään ja opitaan yleisimpiä, helppokäyttöisimpiä ja herkullisimpia lähiluonnon superruokia. Saat tietoa kasvien tunnistamisesta, terveyshyödyistä, käyttötavoista, säilömisestä ja hyvistä makuyhdistelmistä. Tarjolla pientä hortapalaa ja -teetä.


Katso tulevat kurssit ajankohtaista-osiosta!

Tai ehdota kurssia lähialueellesi.

Horta sana tulee Kreikasta ja tarkoittaa kaikkea luonnosta syötävää villiä vihreää. Villiravinto on todellista lähiruokaa ja sen hiilijalanjälki on lähes olematon. Villivihannekset ovat ravintopitoisuuksiltaan huippuluokkaa verrattuna paapottuhin ja viljeltyihin kasveihin. Tiesitkö, että nokkosessa on enemmän C-vitamiinia kuin appelssiinissa, kalkkia kuin maidossa ja rautaa kuin pinaatissa ja hyvin imeytyvässä muodossa? Jo muutaman yleisimmän villivihanneksen opetteleminen voi viedä ruuanlaittosi täysin uudelle tasolle. Yhdistämällä villin ja kesyn saat puhdasta, ekologista, terveellisempää ja maukkaampaa ruokaa. Säästä rahassa ja voita hyvinvoinnissa!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! 

Villipihlaja tarjoaa laadukasta ja vastuullista hortaohjausta, kouluttajinaan alan pioneerit Jouko ja Raija Kivimetsä ( hortoilu.fi )